Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Anett vagyok, két imádnivaló fiúcska anyukája. Most ez a legtöbb energiát igénylő foglalkozásom a Yogalates mellett.

Mielőtt LoveYourBelly és jógaoktató lettem, 8-4-ig íróasztal mögött dolgoztam – sok hátfájással, mozgásszegény életmóddal, egyre nagyobb méretű ruhákban. 

Második gyermekem születését megelőzően fordult velem a világ és a jóga élethosszig tartó gyakorlásának és tanulásának útjára léptem. Sok-sok mindennapos gyakorlást követően oktatói tanulmányaimat az amerikai székhelyű Body’n’Soul Wellness Academy-nél végeztem, ahol Csuday Dóritól rengeteget tanultam jógaelméletről, ászanákról, óravezetésről, elfogadásról.

A Pilates iránti érdeklődésemet, majd lelkesedésemet Marianna Jackson, a Body’n’Soul Wellness Academy alapítója  keltette életre bennem, azonban mindig is csodáltam a Pilates oktatók kecsességét és hajlékonyságát.

"A jóga olyan fény, amely ha egyszer kigyúl, sosem halványul el. Minél többet gyakoroljuk annál ragyogóbb lesz."

Minél többet tanultam – és tanulok ma is – jógáról, Pilates-ről, anatómiáról, elméletről, gyakorlatról, filozófiáról és életszemléletről, annál inkább úgy éreztem, hogy még többet szeretnék tudni.

Második gyermekem születését követően szembesültem a szétnyílt hasizom problémájával. Én is érintett lettem, amivel kezdenem kellett valamit, mivel úgy éreztem, hogy hátráltatja jógaoktatói és -tanulói fejlődésemet – nem beszélve arról, hogy sokat fájt a derekam. Szerencsére, már akkor is szuper szakemberek vettek körül, így hamar rám talált a LoveYourBelly. A szülést követő hasizom regenerálás leghatékonyabb módszerének elméletét, gyakorlatát és holisztikus szemléletét a LoveYourBelly alapítójától, Bagyinka Tímeától tanultam.

A LoveYourBelly oktatói képzés alatt még inkább elmerültem a Pilates világában, ami odáig vezetett, hogy nem tudtam választani a két mozgásforma között. Amikor rájöttem, hogy nem is kell választanom… nos, ennek következtében találtál most rá a Yogalates oldalra. 😘

Nem rendelkezek sem sport múlttal, sem táncos múlttal, a mozgás gyermekkoromban sem töltött be kiemelkedő szerepet, sőt a tornaórai futások alkalmával mindig én voltam az utolsó, aki beérkezett. Kövér kislányként ráadásul némileg mellőzött is voltam a sporttevékenységekben.

Természetesen erre nagyon nem vagyok büszke, csupán utat szeretnék nyitni azon Hölgyek számára, akik hozzám hasonlóan eddig még nem találták meg a motivációt a mindennapos mozgáshoz. 

Miben tudok Neked segíteni?

Abban, hogy elérd a kitűzött céljaidat, ha szerepel köztük: 

  • a szülést követő hasizom regenerálás
  • a rendszeres hát- és derékfájás megszüntetése
  • az alakformálás, fogyás
  • az egyensúly, a rugalmasság és a hajlékonyság fejlesztése
  • az erőnlét, állóképesség növelése
  • a tartásjavítás, illetve a helytelen testtartásból eredő kellemetlen tünetek megszüntetése.

Ha energikusan és fitten szeretnéd élni napjaidat, akkor szeretettel várunk folyamatosan bővülő kis csapatunkba!

Mikor tudok Neked segíteni?

Közös munkánk során én igyekszem a maximumot nyújtani, hogy a segítségedre legyek és elérd a céljaidat. De csak akkor, tudunk eredményesen együttműködni, ha Te is készen állsz tenni ezért. A közös tornák, a programban szereplő gyakorlatok és apró kihívások mind a Te fejlődésedet szolgálják, hogy panaszmentes, fittebb, energikusabb és hajlékonyabb legyél.

Milyen formában tudunk együtt dolgozni?

  • személyesen Gyulán kiscsoportos órákon
  • online kiscsoportos program keretein belül
  • online egyéni program keretein belül
Scroll to Top