Ti küldtétek

Szuper Mamik történetei
"Vannak endokrin problémáim, ir pcos pm alulműködés, és észrevettem, hogy az edzései hatásosak, de ennek ellenére mégsem emelik meg a kortizolszintem."
Niki

Augusztusban született meg a kisfiam császármetszéssel. (második gyerkőc)
Tudtam, hogy szét van nyílva a hasizmom. Mindig is sportoltam, de tudtam, hogy előtte kéne egy regeneráló torna. Szerencsére rátaláltam Anettre 🙂 novemberben. Mikor beszéltünk pont lemaradtam a novemberi love your belly tornáról, de nem bántam, nem éreztem késznek még magam. Így januárban kezdtünk 🙂

4 hét alatt annyira megszerettem Anettet és a csapatot, hogy nem is gondolkodtam azon, hogy újra visszatérjek a régi edzésformához, tartok Vele tovább.

Vannak endokrin problémáim, ir pcos pm alulműködés, és észrevettem, hogy az edzései hatásosak, de ennek ellenére mégsem emelik meg a kortizolszintem.
Továbbá én az a fajta lány vagyok aki nem tud több felé koncentrálni, ilyen helyzetekbe mindig frusztrált lettem, és észrevettem, hogy ez is sokat változott.
Jobban tudok befelé, ugyanakkor kifelé koncentrálni 🙂

Nem utolsó sorban egy rossz átvirrasztott éjszaka után nagyon feldobja a napom, energiával tölt fel a közös edzés. 🙂

Szívből ajánlom mindenkinek Anettet és ezt a mozgásformát, mert az alakformáláson kívül sok más jó dolgot is ad ❤️

"...az utolsó porcikámba is belelát ijesztő módon és bizony “helyre tesz” ha nem jól csinálom! Rögtön érzem a gyakorlat lényegét"
Macus
Három gyerek anyukája vagyok, a legkisebb 1,5 éves lesz.
Születése után ismerősöktől, innen onnan hallottam erről a szétnyílt hasizom dologról, és a Loveyourbelly-ről. Egy önvizsgálat után kiderült, hogy nekem is van szétnyílás. Neten kutakodva találtam Anettra.
 
Épp a covid közepén voltunk, ezért az online órát ajánlotta, amit fenntartásokkal kezeltem… online? És ha nem csinálom jól… hogy fogja lántni? -ezúton is biztosíthatlak Titeket az utolsó porcikámba is belelát ijesztő módon és bizony “helyre tesz” ha nem jól csinálom! Rögtön érzem a gyakorlat lényegét-
 
Neki is álltunk, a 4.online óra után azt éreztem visszatért belém az erő, az energia, észrevettem, hogy egyre mozgékonyabb vagyok és nem vagyok olyan fáradékony, ami nem hátrány 3 gyerek mellett 🙄. Sajnos a szuper szériámat keresztbe húzta egy műtét, ami lelkileg és fizikailag is padlóra tett. Anett végig támogatott lelkileg, majd 6 hét után fizikailag is. Odafigyelt lassan építgettük vissza amit a műtét “tönkre tett”. Majd jött a nyár mindenki szanaszét.
 
Na de szeptembertől! Újult erővel, kellőképpen meghízva belevágtunk az intenzív órákba, heti 2szer. Mire volt jó ez az időszak? Mindenki a számokra kíváncsi, és valóban én is úgy indultam neki, hogy fogyni AKAROK, mértem is magam az elején, de miután elkezdtem nagyon nagyon jól érezni magam a bőrömben és látványosan izmosodni, feszesedni, nem mértem magam egyáltalán, mert szerintem nincs is fontosabb annál, ha az ember elégedett magával (számok tudta nélkül).
– Jó közérzet
– Nekiállok magamtól, egyedül!!!! -és még élvezem is-
– Akkor is végig csinálom, mikor a hátam közepére nem kívánom (bocs, eskü nem sok ilyen alkalom volt!!🙄)
– Tartásom csodás lett
– le tudok hajolni a nap bármely szakában teljes tenyérrel, nyújtott lábbal (nekem ez nagy szó és élvezem 😅)
– Ülve nyújtott lábbal átfogom a talpam
– Fel tudok ülni hasizomból hanyattfekvésből nyújtott láb lent rásegítés és lendület nélkül
– Hajlékonyabb lettem
– Az összes eddig vett pózt ki tudom tartani anélkül, hogy felborulnék
– Tudatosan sétálok ideértve a légzést, vagy pl. az emelkedőn felfelé sétát ami koncentráltan hat fenékre, combra.
– Lógó nadrágok (ez a kedvencem)
 
Estig sorolhatnám, miben, mennyit fejlődtem.
Mivel gondoltam hiteles legyen minden amit fent leírtam, ma lemértem magam, de csak Miattatok, Nektek és persze Anettnak, hogy lássátok mekkora utat tettünk meg közösen és megérte minden szenvedés, minden izzasztó óra, minden négykézláb kúszás órák után.
 
Mérés minden a legszélesebb ponton.
2022.09.19 ———>2022.11.30
Súly: 66,9kg ———>63,5kg
Mellkas: 93cm ———>91cm
Derék: 74cm ———>72,5cm
Csípő: 97cm ———>94,5cm
Comb: 59cm ———>56,5cm
Kar: 32cm ———>30,5cm
Szétnyílás 2-2,5 ujj volt, most egy ujj szűkösen!
 
Ami nagyon fontos, hogy ezek a számok szerintem sokkal jobban mutathatnának, ha diétáznék, de az nekem nem megy… csoki, süti, tészta, kenyér minden van az étrendemben. A mennyiségek talán csökkentek, de az sem mindig. Sose ment a diétázás nekem, és nem is fogom kínozni magam, mert elmondhatom, hogy TETSZIK amit a tükörben látok és ez mind mind csak a sok gyakorlásoknak köszönhető! -de még van mit alakítani-
Szóval mindenkinek kitartás, a legjobb kezekben vagyunk! 😘
Köszönöm Anett❤️
Scroll to Top